VAD GÖR VI JUST NU


I många fall vill våra samarbetspartners hålla relationen konfidentiell och vi är förhindrade att marknadsföra samarbetet.

Detta då vår inblandning ofta innebär stora förändringar i verksamheten genom nystart av affärsområde, uppköp eller nerläggning av ordinarie försäljning och fokusering på e-handel.


Ändå ...lite av vad vi gör just nu...


AFFÄRSUTVECKLARE / PROJEKTLEDARE


Inhyrd konsult mindre IT företag i Malmö. Starka inom teknikbiten men behov av stöd inom affärsutveckling och marknadsföring.  Utveckling försäljningsstrategier, utveckling och konkretisering av kunderbjudandet inom avancerad, integrerad och utvecklad e-handel, främst inom B2B.

Därtill utveckling och projektledning av utvalda kundaffärer. 


E-HANDEL INRIKTNING HÄST/BÅT:
Samarbete sen 2012. Kund genomförde förvärv av en e-commerce verksamhet som var planerad att stöpas om. Uppbyggnad och fullt ansvar för drift av e-butik. Rapportering VD Sverige


GLASÖGONFÖRETAG:

Samarbete sen 2012. Uppbyggnad E-Handel Norden + Tyskland, senare fullt ansvar för drift av e-butik. Rapportering koncernchef Norden


E-HANDEL PERSONLIGA TEXTER:

Samarbete sedan 2014. Av kund förvärvad verksamhet. Inga större förändringar nödvändiga. Planering inför plattformsbyte och därmed ökade möjligheter för verksamheten.


MARKNADSFÖRINGSBOLAG:

Samarbete sen 2013: Verksamhetsförändring till att endast erbjuda sina tjänster genom e-handel. Tillsammans med kunden fanns vi med sen start. Val av plattform, uppbyggnad och inköp av e-handelslösnining, uppläggning av 40 000 produkter samt implementering på marknad. Därefter är vi med i driften och marknadsföringen av verksamheten.


TIDIGARE STORA PROJEKT


2010 - 2011 Utveckling /projektledning  av egenägt publiceringsverktyg (blädderkatalog online) - SÅLD 2012

2005 - 2006 Utveckling  stort projekt för personligt tryckta kläder. Konkurrent till Spreadshirt.House OF E-Commerce

Kontakta Oss

© House Of E-Commerce

Jöns Lärares Gränd 6

239 35 SKANÖR

SWEDEN


- Hyr din E-handelskonsult -

Vi älskar e-handel

Vi är inte tekniker utan har erfarenhet bl a som företagare, säljare, inköpare och e-handlare .

House Of E-Commerce (HOEC)

Simon Williams l VD & Affärsutvecklare


Mail: info@hoec.se

Tel: +46 (0)708-32 45 50
SNIGELPOST

House Of E-commerce (HOEC)

Box  24

235 21 VELLINGEHitta till oss

House of E-commerce´s kunder är främst etablerade företag i hela Sverige, som nu önskar satsa på e-handel eller utveckla befintlig e-handelslösning.


Kunderna kan också tagit de första stegen inför sin E-handelssatsning själva, men snabbt insett vilken djungel det är och hur de med lätthet hamnar i teknikernas floskler och fällor, vilket i slutändan blir mycket kostsamt.

Samtidigt som kundens ordinarie verksamhet snabbt blir lidande, då start av E-handel inte är den quickfix som man till en början tror. 


VÅR FUNKTION


En samarbetspartner för hela din e-handel, eller en resurs för att stärka upp ditt befintliga team. Ofta följer vi ett uppstartat projektet från ax till limpa och tar rollen som E-commerce Manager på konsultbas eller i vissa fall som anställd hos kund, tillfälligt eller i längre perioder.

Utöver ren strategi och drift av projekt inom e-handel, tar vi även utvecklingsjobb inom främst Magentoplattformen.

Enklare eller svårare förändringar ni behöver göra i er Magentoshop eller 3:e parts moduler, fråga oss.


KUNSKAP


Med många års erfarenhet i olika affärsdrivande funktioner tror vi oss stå stå väl rustade för att kunna hjälpa de flesta företag i sin E-handelssatsning. Antingen själva, eller genom vårt kontaktnät.


Kunskap inom E-handel och Webb dagsfärsk "know how" , det som var rätt igår är helt fel idag. 

Ingen teoretisk kurs i världen kan hänga med i denna utvecklingstakt. Vi lägger därför fokus på att införskaffa nya erfarenheter hela tiden och ha örat mot marknaden och utvärdera dess trender.